fbpx
x
Мени

Работилница за градење консензус

Контакт: nino@adi.org.mk

Локација: Гостивар, хотел Хилтон

Целта на работилницата е градење на консензус околу локалните приоритетни социо-економски проблеми на граѓаните на општина Гостивар.