fbpx
x
Мени

Работата на Советот за соработка со и развој на граѓанскиот сектор поблиску до локалната заедница

Контакт: 077 809 717 Сандра

Локација: Куманово

Рурална Коалиција, ја има таа чест да Ве покани на првиот промотивен настан на работата на Советот за соработка со и развој на граѓанскиот сектор кој што ќе се организира во Североисточниот плански регион, а се со цел да се доближи Советот и неговата работа поблиску до локалната заедница.
За повеќе информации посетете ја нашата веб страна https://rural.mk/sovet-za-sorabotka/