fbpx
x
Мени

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека”

Контакт: 02 6152000, 070235145, 070235143

Локација: Гостивар

Промовирање на проектот "Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека" во центарот за култура "АСНОМ" во Гостивар каде се повикани сите млади автори од етничките заедници (Македонци, Албанци, Турци, Роми и Срби) од Република Македонија.