fbpx
x
Мени

промотивна средба и дискусија на тема „Воведување електронски услуги за граѓаните – трошоци наспроти придобивски“

Контакт: Гордана Стефковска-Вељановска, 071/ 292 002

Локација: Елите плаза (Импексел комплекс до Универзална сала)

Центар за управување со промени – Скопје