fbpx
x
Мени

прикажување на претстава на тема ” Приказна за една идеја”, животот на Анри Динан-основачот на Црвениот крст

Контакт: phv@redcross.org.mk

Локација: Драмски театар Скопје

Црвен крст на град Скопје