fbpx
x
Мени

презентација и промоција на публикација и најава на идни активности за југоисточен регион

Контакт: Цветанка Михајловска, 070/518 716

Локација: Дојран ФОРУМ – Скопје и Европски центар ЦН7 - Теарце