fbpx
x
Мени

презентација на врвните успеси во планинарскиот спорт во ФПСМ, воедно и презентација на летокот приготвен од проектот

Контакт: Горан Тинтоски, fpsmmkd@gmail.com

Локација: во салата на Домот на хуманитарни организации Даре Џамбаз

Федерација на планинарски спортови на Македонија