fbpx
x
Мени

Прес конференција

Промоција на акцијата на тема: „Младинска кампања за говор на почитување наспроти говор на омраза“
Лого: СТОП ОМРАЗА
Мото: Сподели почит сега!
Конференцијата за медиумите ќе се одржи во просториит е на Даре Џамбаз каде ќе се промовира акцијата која има за цел да изврши влијание врз свесноста на граѓаните, а посебно на младите за говорот на омразата присутен во општественото живеење да го заменат со говор на почитување. Почитувајќи ги различностите од секаков вид.