fbpx
x
Мени

Подготвителна средба со НВО вклучени во програмата за зајакнување на компонентата „Застапување на родово инклузивни локални буџети“

Контакт: Соња Хаџи Николов, 071/245 384, zdruzenska@t.mk

Локација: ГЕМ клуб, Скопје