fbpx
x
Мени

обука за застапување засновано на податоци за организации во Скопје во просториите на Институтот

Контакт: Ана Блажева, 072 209 626, ana.blazeva@isshs.edu.mk

Локација: во просториите на Институтот

Институт за општествени и хуманистички науки-Скопје