fbpx
x
Мени

Обука: “Како да ја користите новата Е-платформа на програмата Цивика мобилитас“

Контакт: Марија, 078/ 377 160

Локација: Скопје

Обуката се спроведува во рамки на проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.

Агенда

11.00-11.30 Презентација на проектот
11.30-12.30 Презентација на и работа во новата Е-платформа
12.30-12.45 Кафе пауза
12.45-13.30 Презентација на и работа во новата Е-платформа
13.30-14.00 Прашања и одговори
14.00-15.00 Ручек