fbpx
x
Мени

Обука: “Како да ја користите новата Е-платформа на програмата Цивика мобилитас“

Контакт: Марија, 02 32 32 290

Локација: Охрид

Обуката се спроведува во рамки на проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.