fbpx
x
Мени

Обука: Како да ја користите новата Е-платформа на програмата Цивика мобилитас, 29 јуни 2017

Контакт: 02 32 32 290

Локација: Хотел Лирак

Обуката се спроведува во рамки на проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.

Агенда:

11.00-11.30 Презентација на проектот

11.30-12.30 Презентација на и работа во новата Е-платформа

12.30-12.45 Кафе пауза

12.45-14.00 Презентација на и работа во новата Е-платформа

14.00-14.30 Прашања и одговори

14.30-15.30 Ручек

Ве молиме потврдете го вашето учество на elena.deskovska@deso.mk, или на 02 32 32 290 (Елена) најдоцна до петок, 23 јуни 2017. Бројот на учесници е ограничен.

Битно: Се молат учесниците да донесат свои лап топ компјутери.