fbpx
x
Мени

Објава на тендер за избор на експерт за изработка на Студија за моменталната состојба за вклученоста на граѓанските организации во процесот на донесување на одлуки за животна средина на локално ниво

Контакт: Фана Христовска

Локација: Центар за климатски промени - Гевгелија