fbpx
x
Мени

Национална конференција „Заштита и поддршка на жени-жртви на родово базирано насилство“

Контакт: Савка Тодоровска, 070/212 727

Локација: ЕУ инфо центар Национален совет за родова рамноправност-Скопје