fbpx
x
Мени

Loud and Queer for Safe House

Почитувани,

Сигурната куќа и ЛГБТИ Центарот за поддршка имаат огромна чест да Ве поканат на настан, кој ќе се одржи во МКЦ клуб и ресторан, четврток на 15.03.2018г, со почеток во 18:30 часот.

Настанот е концепиран како fundraising event, во чии рамки ќе има базар на рачни изработки и аукција на фотогафии донирани од наши познати фотографи.

Собраните средства од настанот ќе бидат наменети за потребите на корисниците на услуги на Сигурната куќа.

Ве очекуваме на дружба :)

Тимот на Сигурна куќа и ЛГБТИ Центарот за поддршка