fbpx
x
Мени

Какви промени кај данокот на добивка се потребни?

Контакт: 6166 550

Локација: Скопје

На трибината беа допрени прашања за тоа дали на Македонија ѝ е потребен прогресивен данок на добивка, како треба да биде третирана реинвестираната добивка, кои се предизвиците со кои се соочуваат претпријатијата и сл.

Говорници на трибината :

- Катерина Бошевска („ЕОС Матрикс“, претпријатие за финансиски услуги)
- Бранимир Јовановиќ (Асоцијација на економски истражувачи)
- Павле Гацов (Агенција за сметководствен, даночен и бизнис консалтинг „Про агенс“)
- Борче Смилевски (Центар за даночна политика)

Модератор на настанот -Славко Лазовски од Центарот за даночна политика.