fbpx
x
Мени

Како да ја користите новата Е-платформа на Цивика Мобилитас

Контакт: Марија, 078 377 160

Локација: Skopje

Во рамките на регионалниот форум на Цивика Мобилитас кој ќе се одржи на 05 декември 2017 во Струмица, Десо ќе одржи презентација за новата Е-платформа.

Воведот во работата на Е-платформата се спроведува како дел од проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.

Форумот ќе се одржи на 5 декември во Домот на армијата во Струмица.