fbpx
x
Мени

Како да ја користите новата Е-платформа на програмата Цивика мобилитас

Контакт: Марија, 078/ 377 160

Локација: МЦМС, Скопје

Обуката се спроведува во рамки на проектот Е-платформа за соработка и развој на граѓанското општество во Република Македонија, финансиран преку специфичен грант од програмата Цивика мобилитас.