fbpx
x
Мени

Истражувачки семинар Странски директни инвестиции

Презентерот ќе се ќе се фокусира на Странските директни инвестиции, придобивките од истите, трошоците како и ќе даде препораки з а подобрување на инвестициската политика, алтернативни предлози за уредување на политиката за привлекување, субвенционирање и соработка со СДИ.