fbpx
x
Мени

Истражувачки семинар: Преку студентски кредити до општествена одговорност

Настанот е дел од серијата истражувачки семинари на Асоцијацијата. Темата на која што овој пат ќе се дискутира е "Преку студентски кредити до општествена одговорност. " Kако воведувањето на студентските кредити ќе ја зајакне македонската економија, ке го зголеми нејзиниот раст и ќе го подобри образовниот систем.