fbpx
x
Мени

Истражувачки семинар “Лидерство и општествена одговорност”

м-р за човечки ресурси Жаклина Димовска, претседателка на Хуман Свет ќе презентира на тема
"Лидерство и општествена одговорност "

Прашањата кои ќе бидат опфатени во презентацијата се поврзани со разбирањето на концептот на општествена одговорност, што значи и какво е разбирањето на истата. Во исто време ќе се опфати поврзаноста помеѓу лидерството и општествената одговорност, дали општествените чинители концептот го разбираат зависно од позицијата и страните што ги заземаат.

Настанот ќе се одржи во просториите на АЕИ на бул.Партизански одреди бр.17/4/2.

Тел.078-216-210, 6166-550