fbpx
x
Мени

Истражувачки семинар “Деиндустрализација предизвикана од царините -емпириска анализа” од авторите Марјан Петрески, Бранимир Јовановиќ, Игор

Контакт: 6166 550

Локација: Скопје

Настанот е втор истражувачки семинар, дел од низата предвидени истражувачки семинари. Ќе се презентира трудот "Деиндустрализација предизвикана од царините -емпириска анализа" од авторите Марјан Петрески, Бранимир Јовановиќ и Игор Величковски. Презентацијата ќе биде проследена со дискусија.