fbpx
x
Мени

Дводневна работна средба

Контакт: amet.jashar@iriz.org.mk/тел: 075/369-339

Локација: Велес

Ве информирам дека е планирано одржување на дводневна работна средба на 02 и 03 јуни 2017 година во х. Романтик во Велес. На средбата потребно е да учествуваат сите координатори, фацилитатори и аниматори.

Целите на средбата се следните:

- подготовка на стратегија за застапување,
- обука за користење на новата дата база за параправната помош,
- споделување на искуства и дискусија по однос на досегашното спроведување на споениот концепт (социјална отчетност и правно зајакнување), со цел евалуација на досегашната работа и идно унапредување на работата на ова поле. За таа цел ќе бидат спроведени и интервјуа со аниматорите и фацилитаторите.

За време на настанот ќе биде обезбеден организиран превоз и сместување за едно ноќевање во х. Романтик. Ве молам најдоцна до среда (12 април) да ни испратите потврдна информација за присуството на средбата.

Поздрав,
Aмет
Ириз-Скопје