fbpx
x
Мени

“Децата се нашата иднина – Безбедност пред се“,

Контакт: www.elipsa.org.mk

Локација: Куманово

Тема: Покана за заедничко учество на проект согласно договорот помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Швајцарската конфедерација преку програмата Civil society support facility – Civica Mobilitas

Учесници: Претставници од Основните училиште, Бизнис заедницата Волонтери, Невладини организациии, и други партнери од Североисточниот Плански регион