fbpx
x
Мени

ДЕЦАТА СЕ НАША ИДНИНА-БЕЗБЕДНОСТ ПРЕД СЕ

Контакт: ЦОР ЕЛИПСА-Куманово

Локација: Умни Дол, О.Куманово

Завршна информативна работилница за проектот согласно договорот помеѓу Владата на Република Македонија и Владата на Швајцарската конфедерација преку програмата Civil society support facility – Civica Mobilitas.