fbpx
x
Мени

Ден на граѓански организации

Локација: Парк Ибни Пајко и плоштад Скендербег

Бидете дел од настанот Ден на граѓанските организации и дојдете во паркот Ибни Пајко и на плоштадот Скендербег на 14 септември (сабота) во 10:00 часот за да се учествувате во многубројните активности кои за вас ги спремија над 80 граѓански организации.