fbpx
x
Мени

Дебата за депониите

Контакт: 076 497 855

Локација: Тетово

Во националната телевизија ТВ АРТ ќе се одржи дебатна емисија за проблемот со депониите во полошкиот регион, во која ќе учествуваат претставници на НВО и институциите