fbpx
x
Мени

Дебата: Професионалните новинарски стандарди помеѓу регулацијата и саморегуалцијата

Контакт: Дејан Георгиевски 078 483 102

Локација: Скопје

Дебата за нацрт документ за јавна политика „Професионалните стандарди помеѓу саморегулацијата и регулацијата“