fbpx
x
Мени

Акција за чистење на Дебарското езеро

Контакт: 070306652/070306651

Локација: Дебарско езеро

Акција за чистење на плажата на Дебарското езеро од тврд отпад.

Акцијата ќе почне во Кајкарскиот Клуб.