fbpx
x
Мени

ЦМ-ИНР-02

ПОВИК ЗА ПРЕДЛОЗИ ЗА ПРАКТИКАНСТВО ЦМ-ИНР-02

Цивика мобилитас објавува повик, реф. бр. ЦМ-ИНР-02, за доделување мали грантови за практиканство кои ќе понудат поддршка на интеракцијата меѓу граѓанските организации, другите актери на граѓанското општество и нивните конституенти од Швајцарија и Македонија. За да биде подобен за грант во рамките на овој Повик за предлози, апликантот мора да има минимум 18 години и […]