fbpx
x
Мени

ЦМ-ФЕЛ-02

ПОВИК ЗА ПРЕДЛОЗИ ЗА СТИПЕНДИИ ЦМ-ФЕЛ-02

ПОВИКОТ ЦМ-ФЕЛ-02 Е ЗАТВОРЕН Цивика мобилитас објавува повик, реф. бр. ЦМ-ФЕЛ-02, за доделување мали грантови за стипендии за докторанди за да им овозможат да го спроведат своето задолжително оригинално истражување кое е обврска за докторската дисертација на теми кои се релевантни за развојот на граѓанскиот сектор во Македонија. Поточно овие истражувања, и со тоа докторските […]