fbpx
x
Мени

viber_image_2022-01-26_12-00-47-556

Граѓаните за промена бр.11: Истрајни во промените и во следните 365 денови

Цивика мобилитас го објави единаесеттиот број од списанието „Граѓаните за промена“ кој во фокусот го има граѓанското учество. Во ова издание преку дваесет и две приказни раскажуваме за успешните акции, иницијативи, проекти на граѓанскиот сектор во последниот квартал од 2021 година. Токму на крајот на годината пристигна веста која запиша уште еден успех на граѓанските […]

Вести од Цивика мобилитас

Вести од граѓанските организации