x
Мени

This user has not added any information to their profile yet.

Центар за информативна и логистичка поддршка на граѓаните НОВ КОНТАКТ - Скопје
Карпош

070 243 867 // 075 447 777

2007
Добро Владеење, Развој на граѓанското општество, Миграции, Култура, Стари лица, Лица со посебни потреби, Образование, наука и истражувања
50
5
2015
2015