x
Мени

This user has not added any information to their profile yet.

Здружение за рамноправен развој РЕШЕНИЈА ЗА РАЗВОЈ Скопје
Association for Equitable Development DEVELOPMENT SOLUTIONS
Здружение
Сава Ковачевиќ 27а, Скопје
Кисела Вода
Скопски регион

Ристо Карајков
Претседател
0038975285335
risto.karajkov@deso.mk

+389 2 32 32 290
Ристо Карајков
4080013536102
6862381

Девелопмент Солушнс (ДеСо) е млада и динамична организација, лоцирана во Скопје, Македонија, која нуди спектар на услуги на клиенти и корисници низ Југоисточна Европа и пошироко.

2013
Децентрализација
Истражување
Општа јавност (сите граѓани), Граѓански организации
ДеСо
DeSo
ул. Сава Ковачевиќ 27а, Скопје
2015
2015
2015
2