x
Мени

Promovim i 38 granteve të reja të Civica Mobilitas

Familja e Civica Mobilitas, nga sot (15 shkurt 2017) numëron 159 grantistëdhe përkrahja e përgjithshme për të cilën janë lidhur kontrata nga fillimi i programit është me vlerë prej pothuajse 262 milionë denarëve, apo pak më shumë se 4,5 milionë franga zvicerane. Sot u promovuan grante të reja institucionale për 12 organizata qytetare, grante të […]

Lajme nga grantistët

SHGM PAJTOHET ME VLERËSIMET E BE PËR MEDIAT

Shoqata e gazetarëve të Maqedonisë pajtohet me vlerësimin e Komisionit evropian se gjendja e lirisë së mediave është përkeqësuar sivjet në Maqedoni. Komisiioni në raportin për përparimin e vendit në vitin 2016, me të drejtë konkludon se në pjesën dërmuese të mediave maqedone mungon pluralizmi politik dhe se televizionet kombëtare në mënyrë të koordinuar mbështesin […]