x
Мени

Преглед

ПонВторСреЧетПетСабНед
01

Дводневна обука за „Родова Едукација“...

Дводневна обука за „Родова Едукација“

31/05/2017 - 01/06/2017

antico@t.mk +389 2 2614 641

Охрид - Хотел Милениум Палас

Повеќе
02
03
04
05
06
07
08

Управување со отпад во прекуграничниот регион – не...

Управување со отпад во прекуграничниот регион – недостатоци во образованието кај младите генерации

08/06/2017 - 12/06/2017

Филип Стојановски, 078/346-248

Хотел Есперанот, Струмица

Повеќе
09

Управување со отпад во прекуграничниот регион – не...

Управување со отпад во прекуграничниот регион – недостатоци во образованието кај младите генерации

08/06/2017 - 12/06/2017

Филип Стојановски, 078/346-248

Хотел Есперанот, Струмица

Повеќе

Учество на “ИОП Лола 2017“...

Учество на “ИОП Лола 2017“

09/06/2017 - 11/06/2017

http://scoutveles.org.mk/--/

Р.Србија

Повеќе

Обука: “Како да ја користите новата Е-платформа на...

Обука: “Како да ја користите новата Е-платформа на програмата Цивика мобилитас“

09/06/2017 - 09/06/2017

Марија, 02 32 32 290

Охрид

Повеќе

Прв панел во рамки на истражувањето „Граѓанските о...

Прв панел во рамки на истражувањето „Граѓанските организации – активен или пасивен чинител во општествените промени“

09/06/2017 - 09/06/2017

02 2 466 444

Струга

Повеќе

Дискусија за регионалниот развој на граѓанското оп...

Дискусија за регионалниот развој на граѓанското општество во РМ

09/06/2017 - 09/06/2017

022444766

Јавна Соба, Скопје (50та Дивизија, 22, 1000 Скопје

Повеќе

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќеј...

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека”

09/06/2017 - 09/06/2017

02 6152000, 070235145, 070235143

Охрид

Повеќе
10

Управување со отпад во прекуграничниот регион – не...

Управување со отпад во прекуграничниот регион – недостатоци во образованието кај младите генерации

08/06/2017 - 12/06/2017

Филип Стојановски, 078/346-248

Хотел Есперанот, Струмица

Повеќе

Учество на “ИОП Лола 2017“...

Учество на “ИОП Лола 2017“

09/06/2017 - 11/06/2017

http://scoutveles.org.mk/--/

Р.Србија

Повеќе

Едукативна работилница за нови наставни методи...

Едукативна работилница за нови наставни методи

10/06/2017 - 10/06/2017

Мите, 078/233-622

Битола

Повеќе
11

Управување со отпад во прекуграничниот регион – не...

Управување со отпад во прекуграничниот регион – недостатоци во образованието кај младите генерации

08/06/2017 - 12/06/2017

Филип Стојановски, 078/346-248

Хотел Есперанот, Струмица

Повеќе

Учество на “ИОП Лола 2017“...

Учество на “ИОП Лола 2017“

09/06/2017 - 11/06/2017

http://scoutveles.org.mk/--/

Р.Србија

Повеќе

Супервизиска работилница...

Супервизиска работилница

11/06/2017 - 11/06/2017

071 87 87 06

ГЕШТАЛТ ЦЕНТАР МК АСПЕКТИ

Повеќе
12

Управување со отпад во прекуграничниот регион – не...

Управување со отпад во прекуграничниот регион – недостатоци во образованието кај младите генерации

08/06/2017 - 12/06/2017

Филип Стојановски, 078/346-248

Хотел Есперанот, Струмица

Повеќе
13
14

ДЕЦАТА СЕ НАША ИДНИНА-БЕЗБЕДНОСТ ПРЕД СЕ...

ДЕЦАТА СЕ НАША ИДНИНА-БЕЗБЕДНОСТ ПРЕД СЕ

14/06/2017 - 14/06/2017

ЦОР ЕЛИПСА-Куманово

Умни Дол, О.Куманово

Повеќе

Срамота! Вечер на раскажување квир приказни...

Срамота! Вечер на раскажување квир приказни

14/06/2017 - 14/06/2017

075 299 877

Кино Култура

Повеќе
15
16

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќеј...

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека”

16/06/2017 - 16/06/2017

02 6152000, 070235145, 070235143

Велес

Повеќе
17
18

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќеј...

Промоција на проектот “Мултикултурна повеќејазична дигитална библиотека”

18/06/2017 - 18/06/2017

02 6152000, 070235145, 070235143

Гостивар

Повеќе
19

Акција за чистење „В’џеб, ако нема каде друг...

Акција за чистење „В’џеб, ако нема каде друго“

19/06/2017 - 19/06/2017

www.facebook.com/LEAD.Skopje - levizjalead@gmail.com

Скопје

Повеќе
20

Социјални иновации – презентација и јавна ди...

Социјални иновации – презентација и јавна дискусија

20/06/2017 - 20/06/2017

mkcbt@t.mk

Public Room - Makers Room

Повеќе
21

Конференција „Улога на граѓанските организации во ...

Конференција „Улога на граѓанските организации во заштита на граѓанскиот простор“

21/06/2017 - 21/06/2017

Ања Босилкова-Антовска, 070258049, abs@balkancsd.net

Скопје, Парк Хотел & Спа

Повеќе
22

Тест...

Тест

22/06/2017 - 23/06/2017

rkoalicija@gmail.com

Куманово

Повеќе

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017...

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017

22/06/2017 - 25/06/2017

Јана Коцевска 075 299 877

Кино Култура и Мала Станица

Повеќе
23

Тест...

Тест

22/06/2017 - 23/06/2017

rkoalicija@gmail.com

Куманово

Повеќе

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017...

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017

22/06/2017 - 25/06/2017

Јана Коцевска 075 299 877

Кино Култура и Мала Станица

Повеќе
24

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017...

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017

22/06/2017 - 25/06/2017

Јана Коцевска 075 299 877

Кино Култура и Мала Станица

Повеќе

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе
25

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017...

SKOPJE PRIDE WEEKEND 2017

22/06/2017 - 25/06/2017

Јана Коцевска 075 299 877

Кино Култура и Мала Станица

Повеќе

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе
26

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе
27

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе
28

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе

Битола отворен град 2017 (Концерт)...

Битола отворен град 2017 (Концерт)

28/06/2017 - 28/06/2017

https://www.facebook.com/mkcbt/?ref=page_internal

Широк сокак

Повеќе
29

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе
30

Прослава по повод недела на балканските Египќани...

Прослава по повод недела на балканските Египќани

24/06/2017 - 30/06/2017

075-827-464 Вахид Мемед

Охрид,Струга,Ресен

Повеќе